Svevremenska maslina

"Tekuće zlato"

Proizvodi na bazi maslinova ulja dobri su za sve tipove kože, pogoduju njezi suhe i zrele kože jer se sporije upijaju, a mješovitoj i osjetljivoj koži jer smiruju upalne procese, svrbež i osip. Kim Natura proizvodi od masline obogaćeni su maslinovim uljem i mirisnim uljem masline koje možete pronaći u našoj ponudi.

Sapun maslina 120g
Maslina 120g

Prirodan ručno rađen sapun, na bazi biljnog glicerina, atraktivnog izgleda sastavljen je od dva sloja. Jedan mat dok je drugi transparentan i obogaćen usitnjenim listom masline.

Saznaj više
Organza vrećica maslina
Organza vrećica Maslina

Savršena kombinacija prirodnog sapuna masline i našeg balzama masline vrhunske kvalitete koji je sastavljen bez ikakvih umjetnih dodataka. Cijeli proces proizvodnje je u potpunosti ručni rad, što uključuje i šivanje vrećice. Neutralan miris masline spaja se s korisnim i zaštitnim u profinjenoj organza vrećici koja je odličan odabir za ovaj elegantan poklon paket.

Saznaj više
Krema maslina-regenerira i njeguje kožu
Krema Maslina

Blaga krema za njegu ruku i tijela obogaćena bademovim uljem i Shea maslacem regenerira i njeguje kožu. Biljno ulje Jojobe stabilizira Ph i njeguje upaljenu i oštećenu kožu. Krema sadrži maslinovo ulje koje omekšava i hrani Vašu kožu.

 

Saznaj više
Drvena kutijica maslina
Maslina

Kim Natura prirodno i ručno rađen sapun od masline, pakiran u drvenu kutijicu, idealna je uspomena i dar. Originalan dizajn, sitni detalji i ručna izrada kutijice čine svaki proizvod unikatnim. Možete ih pronaći u pakiranju od jednog, dva ili tri sapuna.

Saznaj više
Sol maslina
Sol Maslina

Prirodna morska sol izvađena iz Jadranskog mora, obojana mineralnim pigmentom, obogaćena eteričnim uljem. Za opuštajuću kupku otopiti dvije šake soli u kadi napunjenoj toplom vodom ili otopiti jednu šaku soli u lavoru tople vode za regenerirajuću kupku za stopala.

Saznaj više
Ulje Maslina 10ml
Ulje Maslina 10ml

Mirisno ulje masline dobiva se od ploda masline procesom destilacije vodenom parom. Namijenjeno je isključivo za vanjsku uporabu, odnosno izbjegavati kontakt s kožom. Preporučljivo je čuvati ga na tamnom mjestu izvan dohvata djece.

Saznaj više
Prirodan ručno rađen sapun-srce maslina
Srce Maslina

Prirodan ručno rađen sapun, neutralnog mirisa masline, specifičan je po svom univerzalnom i simboličnom obliku. Proizveden je na bazi biljnog glicerina uz dodatak prehrambenih boja.

Saznaj više
Balzam maslina
Balzam Maslina

Ručno rađen balzam proizveden od isključivo prirodnih sastojaka vrhunske kvalitete. Pčelinji vosak i bademovo ulje pružaju Vašim usnama savršenu njegu i zaštitu od sunca i hladnoće.

Saznaj više
Stalak maslina
Stalak Maslina

Okrugli stalak sa začinima u maslinovom ulju je ručno sastavljen od sedam različitih drvenih dijelova. Ti dijelovi međusobno povezani služe kao potporanj staklenim bočicama u koje su najprije stavljeni začini, a zatim maslinovo ulje koje je ručno ulijevano. Inovativnošću i uloženim trudom potrebnim za izradu svakog stalka postiže se visoka razina kvalitete, originalnosti i unikatnosti proizvoda.

Saznaj više
Velika kutija Maslina
Velika kutija Maslina

Savršena kombinacija prirodnog sapuna i našeg balzama masline vrhunske kvalitete koji je sastavljen bez ikakvih umjetnih dodataka te ulja ploda masline dobivenog destilacijom vodenom parom. Proizvod je idealan suvenir i poklon, naročito za ljubitelje neutralnog mirisa masline.

Saznaj više
Mala kutija Maslina
Mala kutija Maslina

Savršen spoj prirodno ručno rađenog sapuna i ulja ploda masline dobivenog destilacijom vodenom parom. Proizvod je idealan suvenir i poklon, naročito za ljubitelje neutralnog mirisa masline.

Saznaj više
Sapun maslina 30g
Sapun Maslina

Prirodan ručno rađen sapun neutralnog mirisa masline. Proizveden je na bazi biljnog glicerina uz dodatak prehrambenih boja.

Saznaj više

Zadnje novosti

Niti na Španjolskom tržištu nismo ostali neprimjećeni…

2019. godina je za Kim Naturu bila godina otvaranja prema svijetu, odnosno širenja na europsko tržište. Nakon sajma BISOU održanog u Nici, na Francuskoj rivieri, uspješno smo ušli sa svojim proizvodima i na španjolsko tržište. Na sajmu INTERGIFT u Madridu, jednom od najposjećenijih sajmova u tom dijelu Europe, Kim Natura je među 1 200 izlagača ostavila […]

Saznaj više

Kim Natura napravila proboj na francusko tržište, sljedeća je Španjolska!

U novu godinu tvrtka Kim Natura ušla je na velika vrata predstavivši se u svom punom sjaju inozemnoj publici. Na 44. sajmu Bisou u francuskoj Nici (www.bisou.com/en) među stotinama proizvoda i među ukupno 200 izlagača, samoborski mirisni suveniri, sapuni, ulja, balzami zauzeli su posebno mjesto. Iako posve novi na francuskom tržištu, tim Kim Nature privukao […]

Saznaj više