Kim Natura napravila proboj na francusko tržište, sljedeća je Španjolska!

Na 44. sajmu Bisou u francuskoj Nici samoborski mirisni suveniri, sapuni, ulja, balzami zauzeli su posebno mjesto. Iako posve novi na francuskom tržištu, tim Kim Nature privukao je mnoštvo posjetitelja i kupaca na svoj štand.

U novu godinu tvrtka Kim Natura ušla je na velika vrata predstavivši se u svom punom sjaju inozemnoj publici. Na 44. sajmu Bisou u francuskoj Nici (www.bisou.com/en) među stotinama proizvoda i među ukupno 200 izlagača, samoborski mirisni suveniri, sapuni, ulja, balzami zauzeli su posebno mjesto. Iako posve novi na francuskom tržištu, tim Kim Nature privukao je mnoštvo posjetitelja i kupaca u svoj odjeljak.
Zanimljivo je da su usred Francuske koja je poznata po poljima lavande, naši proizvodi s aromom lavandina cvijeta oduševili. Naprosto ni Francuska nema proizvoda koji su slični našima, što nam omogućuje siguran prodor na to tržište. Ove godine namjera nam je sudjelovati na sajmu u Španjolskoj te posjetiteljima pokazati što sve stvaramo u Hrvatskoj.
Osnivači brenda, obitelj Korade i njihov tim, očekuju da će prodorom na europsko tržište prodaja njihovih proizvoda u ovoj godini dvostruko porasti. Do kraja 2019. godine predviđaju rast od 50% u izvozu te mnoštvo noviteta u proizvodnji sa zanimljivijim i kvalitetnijim pakiranjima. Također, planiraju organizirati znatno više promotivnih materijala za vjerne kupce.
Iz tog razloga ne propustite priliku i redovito pratite internetsku stranicu i društvene mreže Kim Nature na kojima možete pratiti sve novosti iz tvrtke te ostvarivati pogodnosti.

 

Zadnje novosti

Niti na Španjolskom tržištu nismo ostali neprimjećeni…

2019. godina je za Kim Naturu bila godina otvaranja prema svijetu, odnosno širenja na europsko tržište. Nakon sajma BISOU održanog u Nici, na Francuskoj rivieri, uspješno smo ušli sa svojim proizvodima i na španjolsko tržište. Na sajmu INTERGIFT u Madridu, jednom od najposjećenijih sajmova u tom dijelu Europe, Kim Natura je među 1 200 izlagača ostavila […]

Saznaj više

Kim Natura napravila proboj na francusko tržište, sljedeća je Španjolska!

U novu godinu tvrtka Kim Natura ušla je na velika vrata predstavivši se u svom punom sjaju inozemnoj publici. Na 44. sajmu Bisou u francuskoj Nici (www.bisou.com/en) među stotinama proizvoda i među ukupno 200 izlagača, samoborski mirisni suveniri, sapuni, ulja, balzami zauzeli su posebno mjesto. Iako posve novi na francuskom tržištu, tim Kim Nature privukao […]

Saznaj više