Med – prirodni iscjelitelj

Zaštitnik imuniteta zimi

Med se u kozmetici koristi od davnina, pa se smatra najstarijim, provjerenim te potpuno bezopasnim prirodnim proizvodom za njegu kože. Dok naši medeni sapuni njeguju vašu kožu izvana, propolis u spreju čini zaštitnu barijeru iznutra. Propolis kao prirodni borac protiv virusa ima ublažavajuće i antibakterijsko djelovanje te umiruje upaljeno grlo i smanjuje iritaciju usne šupljine.

Propolis
Propolis 20ml

Alkoholni propolis u spreju sa raspršivačem. Olakšava tegobe kod crvenog i upaljenog grla te pomaže pri ogrebotinama ili poteškoćama nastalima na sluznici usta ili grla. Djeluje antibakterijski, jača imunološki sustav i umiruje rane.

Saznaj više
Drvena kutijica med
Med

Kim Natura prirodno i ručno rađen sapun od meda, pakiran u drvenu kutijicu, idealna je uspomena i dar. Originalan dizajn, sitni detalji i ručna izrada kutijice čine svaki proizvod unikatnim. Možete ih pronaći u pakiranju od jednog, dva ili tri sapuna.

Saznaj više
saće med
Saće Med

Prirodan ručno rađen sapun, proizveden na bazi biljnog glicerina, slatkastog je mirisa meda. Specifičan je po svom neobičnom i karakterističnom obliku pčelinjeg saća.

Saznaj više
srce med
Srce Med

Prirodan ručno rađen sapun, proizveden na bazi biljnog glicerina, slatkastog je mirisa meda. Specifičan je po svom univerzalnom i simboličnom obliku srca.

Saznaj više
Sapun med 30g
Sapun Med

Prirodan ručno rađen sapun, proizveden na bazi biljnog glicerina, slatkastog je mirisa meda.

Saznaj više

Zadnje novosti

Niti na Španjolskom tržištu nismo ostali neprimjećeni…

2019. godina je za Kim Naturu bila godina otvaranja prema svijetu, odnosno širenja na europsko tržište. Nakon sajma BISOU održanog u Nici, na Francuskoj rivieri, uspješno smo ušli sa svojim proizvodima i na španjolsko tržište. Na sajmu INTERGIFT u Madridu, jednom od najposjećenijih sajmova u tom dijelu Europe, Kim Natura je među 1 200 izlagača ostavila […]

Saznaj više

Kim Natura napravila proboj na francusko tržište, sljedeća je Španjolska!

U novu godinu tvrtka Kim Natura ušla je na velika vrata predstavivši se u svom punom sjaju inozemnoj publici. Na 44. sajmu Bisou u francuskoj Nici (www.bisou.com/en) među stotinama proizvoda i među ukupno 200 izlagača, samoborski mirisni suveniri, sapuni, ulja, balzami zauzeli su posebno mjesto. Iako posve novi na francuskom tržištu, tim Kim Nature privukao […]

Saznaj više