Opuštajuća lavanda

Svakodnevna njega kože

Stvorite ugođaj luksuznog wellness tretmana u Vašem domu koristeći naše prirodne proizvode. Oslobodite se stresa opuštajućom kupkom od soli lavande i smirite svoje misli uz naše eterično ulje lavande. Masirajte svoje tijelo nježnim ručno rađenim sapunom te uz naše kreme pružite svojoj koži tretman kakav zaslužuje. Našim neodoljivim balzamom lavande zaštitite Vaše usne od sunca i hladnoće kako bi uvijek izgledale njegovano.

Sapun lavanda 120g
Lavanda 120g

Prirodan ručno rađen sapun, na bazi biljnog glicerina, atraktivnog izgleda sastavljen je od dva sloja. Jedan mat dok je drugi transparentan i obogaćen usitnjenim cvijetićima lavande.

Saznaj više
Organza vrećica lavanda
Organza vrećica Lavanda

Savršena kombinacija prirodnog sapuna lavande i našeg balzama lavande vrhunske kvalitete koji je sastavljen bez ikakvih umjetnih dodataka. Cijeli proces proizvodnje je u potpunosti ručni rad, što uključuje i šivanje vrećice. Umirujući miris lavande spaja se s korisnim i zaštitnim u profinjenoj organza vrećici koja je odličan odabir za ovaj elegantan poklon paket.

Saznaj više
Krema Lavanda-specifičan, ugodan i umirujuć miris
Krema Lavanda

Blaga krema za njegu ruku i tijela obogaćena bademovim uljem i Shea maslacem regenerira i njeguje kožu. Biljno ulje Jojobe stabilizira Ph i njeguje upaljenu i oštećenu kožu. Krema za ruke lavanda sadrži ulje lavande koje je specifično po svom ugodnom i umirujućem mirisu.

 

Saznaj više
Drvena kutijica lavanda
Lavanda

Kim Natura prirodno i ručno rađen sapun od lavande, pakiran u drvenu kutijicu, idealna je uspomena i dar. Originalan dizajn, sitni detalji i ručna izrada kutijice čine svaki proizvod unikatnim. Možete ih pronaći u pakiranju od jednog, dva ili tri sapuna.

Saznaj više
Sol lavanda
Sol Lavanda

Prirodna morska sol izvađena iz Jadranskog mora, obojana mineralnim pigmentom, obogaćena eteričnim uljem. Za opuštajuću kupku otopiti dvije šake soli u kadi napunjenoj toplom vodom ili otopiti jednu šaku soli u lavoru tople vode za regenerirajuću kupku za stopala.

Saznaj više
Ulje Lavanda 10ml
Ulje Lavanda 10ml

Eterično ulje lavande dobiva se iz cvijeta lavande procesom destilacije vodenom parom. Namijenjeno je isključivo za vanjsku uporabu, odnosno izbjegavati kontakt s kožom. Preporučljivo je čuvati ga na tamnom mjestu izvan dohvata djece.

Saznaj više
srce lavanda
Srce Lavanda

Prirodan ručno rađen sapun, umirujućeg mirisa lavande, specifičan je po svom univerzalnom i simboličnom obliku. Proizveden je na bazi biljnog glicerina uz dodatak prehrambenih boja.

Saznaj više
Balzam lavanda
Balzam Lavanda

Ručno rađen balzam proizveden od isključivo prirodnih sastojaka vrhunske kvalitete. Pčelinji vosak i bademovo ulje pružaju Vašim usnama savršenu njegu i zaštitu od sunca i hladnoće.

Saznaj više
Velika kutija Lavanda
Velika kutija Lavanda

Savršena kombinacija prirodnog sapuna i našeg balzama lavande vrhunske kvalitete koji je sastavljen bez ikakvih umjetnih dodataka te eteričnog ulja iz cvijeta lavande dobivenog destilacijom vodenom parom. Proizvod je idealan suvenir i poklon, naročito za ljubitelje umirujućeg mirisa lavande.

Saznaj više
Mala kutija Lavanda
Mala kutija Lavanda

Savršen spoj prirodno ručno rađenog sapuna i eteričnog ulja dobivenog iz cvijeta lavande procesom destilacije vodenom parom. Proizvod je idealan suvenir i poklon, naročito za ljubitelje umirujućeg mirisa lavande.

Saznaj više
Sapun lavanda 30g
Sapun Lavanda

Prirodan ručno rađen sapun umirujućeg mirisa lavande. Proizveden je na bazi biljnog glicerina uz dodatak mineralnih pigmenata.

Saznaj više

Zadnje novosti

Niti na Španjolskom tržištu nismo ostali neprimjećeni…

2019. godina je za Kim Naturu bila godina otvaranja prema svijetu, odnosno širenja na europsko tržište. Nakon sajma BISOU održanog u Nici, na Francuskoj rivieri, uspješno smo ušli sa svojim proizvodima i na španjolsko tržište. Na sajmu INTERGIFT u Madridu, jednom od najposjećenijih sajmova u tom dijelu Europe, Kim Natura je među 1 200 izlagača ostavila […]

Saznaj više

Kim Natura napravila proboj na francusko tržište, sljedeća je Španjolska!

U novu godinu tvrtka Kim Natura ušla je na velika vrata predstavivši se u svom punom sjaju inozemnoj publici. Na 44. sajmu Bisou u francuskoj Nici (www.bisou.com/en) među stotinama proizvoda i među ukupno 200 izlagača, samoborski mirisni suveniri, sapuni, ulja, balzami zauzeli su posebno mjesto. Iako posve novi na francuskom tržištu, tim Kim Nature privukao […]

Saznaj više