Mirisna lavanda

Proizvodi koji vole vašu kožu

Nova linija prirodnih proizvoda brenda Kim Natura s mirisom i aromom lavande napravljena je od aromatičnih ljubičastih cvjetova uzgojenih na hrvatskim otocima. Proizvodi su napravljeni ručno, s puno pažnje i ljubavi kako bi s vaše kože uklonili tragove umora, stresa i starenja te joj podarili zdravlje, svježinu i sjaj.

Krema za lice lavanda
Lavanda

Krema za lice, umirujućeg mirisa lavande, prirodnog podrijetla na bazi ulja makadamije i badema koji su bogati vitaminom E, savršena za dubinsku njegu kože. Pomaže pri ublažavanju bora i sprječava nastanak prvih znakova starenja kože.

Saznaj više
Balzam lavanda
Balzam Lavanda

Ručno rađen balzam proizveden od isključivo prirodnih sastojaka vrhunske kvalitete. Pčelinji vosak i bademovo ulje pružaju Vašim usnama savršenu njegu i zaštitu od sunca i hladnoće.

Saznaj više

Zadnje novosti

Niti na Španjolskom tržištu nismo ostali neprimjećeni…

2019. godina je za Kim Naturu bila godina otvaranja prema svijetu, odnosno širenja na europsko tržište. Nakon sajma BISOU održanog u Nici, na Francuskoj rivieri, uspješno smo ušli sa svojim proizvodima i na španjolsko tržište. Na sajmu INTERGIFT u Madridu, jednom od najposjećenijih sajmova u tom dijelu Europe, Kim Natura je među 1 200 izlagača ostavila […]

Saznaj više

Kim Natura napravila proboj na francusko tržište, sljedeća je Španjolska!

U novu godinu tvrtka Kim Natura ušla je na velika vrata predstavivši se u svom punom sjaju inozemnoj publici. Na 44. sajmu Bisou u francuskoj Nici (www.bisou.com/en) među stotinama proizvoda i među ukupno 200 izlagača, samoborski mirisni suveniri, sapuni, ulja, balzami zauzeli su posebno mjesto. Iako posve novi na francuskom tržištu, tim Kim Nature privukao […]

Saznaj više