Suvenir – Začini

Ljekovito bilje, soli, čajevi

U ručno rađene drvene stalke smjestili smo najbolje od Hrvatske. Prirodni mirisni čajevi, aromatična sol s ljekovitim biljem ili papar jedinstvenog okusa, začini će obogatit vaša jela podsjećajući vas na bogatstvo hrvatske kuhinje. Uspomena su na savršeno ljeto i dobar saveznik za prve korake u svladavanju tradicionalnih recepata. Dobar tek!

Stalak maslina
Stalak Maslina

Okrugli stalak sa začinima u maslinovom ulju je ručno sastavljen od sedam različitih drvenih dijelova. Ti dijelovi međusobno povezani služe kao potporanj staklenim bočicama u koje su najprije stavljeni začini, a zatim maslinovo ulje koje je ručno ulijevano. Inovativnošću i uloženim trudom potrebnim za izradu svakog stalka postiže se visoka razina kvalitete, originalnosti i unikatnosti proizvoda.

Saznaj više
Stalak začinska sol
Stalak Začinska sol

Okrugli stalak sa solima je ručno sastavljen od deset različitih drvenih dijelova. Ti dijelovi međusobno povezani stabilno drže staklene epruvete koje su ručno ispunjene solima. Inovativnošću i uloženim trudom potrebnim za izradu svakog stalka postiže se visoka razina kvalitete, originalnosti i unikatnosti proizvoda.

 

 

Saznaj više
Stalak Čaj
Stalak Čaj

Okrugli stalak s čajevima je ručno sastavljen od deset različitih drvenih dijelova. Ti dijelovi međusobno povezani stabilno drže staklene epruvete koje su ručno ispunjene čajevima. Inovativnošću i uloženim trudom potrebnim za izradu svakog stalka postiže se visoka razina kvalitete, originalnosti i unikatnosti proizvoda.

Saznaj više
Stalak Začin
Stalak Začin

Okrugli stalak sa začinima je ručno sastavljen od deset različitih drvenih dijelova. Ti dijelovi međusobno povezani stabilno drže staklene epruvete koje su ručno ispunjene začinima. Inovativnošću i uloženim trudom potrebnim za izradu svakog stalka postiže se visoka razina kvalitete, originalnosti i unikatnosti proizvoda.

Saznaj više

Zadnje novosti

Niti na Španjolskom tržištu nismo ostali neprimjećeni…

2019. godina je za Kim Naturu bila godina otvaranja prema svijetu, odnosno širenja na europsko tržište. Nakon sajma BISOU održanog u Nici, na Francuskoj rivieri, uspješno smo ušli sa svojim proizvodima i na španjolsko tržište. Na sajmu INTERGIFT u Madridu, jednom od najposjećenijih sajmova u tom dijelu Europe, Kim Natura je među 1 200 izlagača ostavila […]

Saznaj više

Kim Natura napravila proboj na francusko tržište, sljedeća je Španjolska!

U novu godinu tvrtka Kim Natura ušla je na velika vrata predstavivši se u svom punom sjaju inozemnoj publici. Na 44. sajmu Bisou u francuskoj Nici (www.bisou.com/en) među stotinama proizvoda i među ukupno 200 izlagača, samoborski mirisni suveniri, sapuni, ulja, balzami zauzeli su posebno mjesto. Iako posve novi na francuskom tržištu, tim Kim Nature privukao […]

Saznaj više