Miris Mediterana

Unikatni suveniri

Sapuni od ljekovitih hrvatskih biljaka i najslađeg voća namijenjeni su za njegu cijeloga tijela. Svaki sapun izrađen je ručno i nježno smješten u kutije od drvenih, nježnih vlakanaca, koje mirisnim paketima pružaju utočište dok s jadranske obale putuju u dom naših korisnika. Drvena ambalaža unikatni je ‘hand made’ proizvod i divna uspomena za cijeli život.

Drvena kutijica maslina
Maslina

Kim Natura prirodno i ručno rađen sapun od masline, pakiran u drvenu kutijicu, idealna je uspomena i dar. Originalan dizajn, sitni detalji i ručna izrada kutijice čine svaki proizvod unikatnim. Možete ih pronaći u pakiranju od jednog, dva ili tri sapuna.

Saznaj više
Drvena kutijica ruža
Ruža

Kim Natura prirodno i ručno rađen sapun od ruže, pakiran u drvenu kutijicu, idealna je uspomena i dar. Originalan dizajn, sitni detalji i ručna izrada kutijice čine svaki proizvod unikatnim. Možete ih pronaći u pakiranju od jednog, dva ili tri sapuna.

Saznaj više
Drvena kutijica med
Med

Kim Natura prirodno i ručno rađen sapun od meda, pakiran u drvenu kutijicu, idealna je uspomena i dar. Originalan dizajn, sitni detalji i ručna izrada kutijice čine svaki proizvod unikatnim. Možete ih pronaći u pakiranju od jednog, dva ili tri sapuna.

Saznaj više
Drvena kutijica grožđe
Grožđe

Kim Natura prirodno i ručno rađen sapun od grožđa, pakiran u drvenu kutijicu, idealna je uspomena i dar. Originalan dizajn, sitni detalji i ručna izrada kutijice čine svaki proizvod unikatnim. Možete ih pronaći u pakiranju od jednog, dva ili tri sapuna.

Saznaj više
Drvena kutijica divlja trešnja
Divlja trešnja

Kim Natura prirodno i ručno rađen sapun od divlje trešnje, pakiran u drvenu kutijicu, idealna je uspomena i dar. Originalan dizajn, sitni detalji i ručna izrada kutijice čine svaki proizvod unikatnim. Možete ih pronaći u pakiranju od jednog, dva ili tri sapuna.

Saznaj više
Drvena kutijica ružmarin
Ružmarin

Kim Natura prirodno i ručno rađen sapun od ružmarina, pakiran u drvenu kutijicu, idealna je uspomena i dar. Originalan dizajn, sitni detalji i ručna izrada kutijice čine svaki proizvod unikatnim. Možete ih pronaći u pakiranju od jednog, dva ili tri sapuna.

Saznaj više
Drvena kutijica limun
Limun

Kim Natura prirodno i ručno rađen sapun od limuna, pakiran u drvenu kutijicu, idealna je uspomena i dar. Originalan dizajn, sitni detalji i ručna izrada kutijice čine svaki proizvod unikatnim. Možete ih pronaći u pakiranju od jednog, dva ili tri sapuna.

Saznaj više
Drvena kutijica lavanda
Lavanda

Kim Natura prirodno i ručno rađen sapun od lavande, pakiran u drvenu kutijicu, idealna je uspomena i dar. Originalan dizajn, sitni detalji i ručna izrada kutijice čine svaki proizvod unikatnim. Možete ih pronaći u pakiranju od jednog, dva ili tri sapuna.

Saznaj više
Drvena kutijica borovnica
Borovnica

Kim Natura prirodno i ručno rađen sapun od borovnice, pakiran u drvenu kutijicu, idealna je uspomena i dar. Originalan dizajn, sitni detalji i ručna izrada kutijice čine svaki proizvod unikatnim. Možete ih pronaći u pakiranju od jednog, dva ili tri sapuna.

Saznaj više
Drvena kutijica kopriva
Kopriva

Kim Natura prirodno i ručno rađen sapun od koprive, pakiran u drvenu kutijicu, idealna je uspomena i dar. Originalan dizajn, sitni detalji i ručna izrada kutijice čine svaki proizvod unikatnim. Možete ih pronaći u pakiranju od jednog, dva ili tri sapuna.

Saznaj više
Sapun maslina 30g
Sapun Maslina

Prirodan ručno rađen sapun neutralnog mirisa masline. Proizveden je na bazi biljnog glicerina uz dodatak prehrambenih boja.

Saznaj više
Sapun lavanda 30g
Sapun Lavanda

Prirodan ručno rađen sapun umirujućeg mirisa lavande. Proizveden je na bazi biljnog glicerina uz dodatak mineralnih pigmenata.

Saznaj više
sapun borovnica 30g
Sapun Borovnica

Prirodan ručno rađen sapun voćnog i slatkog mirisa borovnice. Proizveden je na bazi biljnog glicerina uz dodatak mineralnih pigmenata.

Saznaj više
Sapun kopriva 30g
Sapun Kopriva

Prirodan ručno rađen sapun aromatičnog mirisa koprive. Proizveden je na bazi biljnog glicerina uz dodatak prehrambenih boja.

Saznaj više
Sapun ružmarin 30g
Sapun Ružmarin

Prirodan ručno rađen sapun izrazito oštrog i aromatičnog mirisa ružmarina. Proizveden je na bazi biljnog glicerina uz dodatak prehrambenih boja.

Saznaj više
Sapun grožđe 30g
Sapun Grožđe

Prirodan ručno rađen sapun neodoljivog mirisa grožđa. Proizveden je na bazi biljnog glicerina uz dodatak prehrambenih boja.

Saznaj više
Sapun ruža 30g
Sapun Ruža

Prirodan ručno rađen sapun zavodljivog i ženstvenog mirisa ruže. Proizveden je na bazi biljnog glicerina uz dodatak prehrambenih boja.

Saznaj više
Sapun divlja trešnja 30g
Sapun Divlja trešnja

Prirodan ručno rađen sapun intenzivnog mirisa divlje trešnje. Proizveden je na bazi biljnog glicerina uz dodatak prehrambenih boja.

 

Saznaj više
Sapun limun 30g
Sapun Limun

Prirodan ručno rađen sapun osvježavajućeg mirisa limuna. Proizveden je na bazi biljnog glicerina uz dodatak prehrambenih boja.

Saznaj više
Sapun med 30g
Sapun Med

Prirodan ručno rađen sapun, proizveden na bazi biljnog glicerina, slatkastog je i drvenastog mirisa meda.

Saznaj više

Zadnje novosti

Niti na Španjolskom tržištu nismo ostali neprimjećeni…

2019. godina je za Kim Naturu bila godina otvaranja prema svijetu, odnosno širenja na europsko tržište. Nakon sajma BISOU održanog u Nici, na Francuskoj rivieri, uspješno smo ušli sa svojim proizvodima i na španjolsko tržište. Na sajmu INTERGIFT u Madridu, jednom od najposjećenijih sajmova u tom dijelu Europe, Kim Natura je među 1 200 izlagača ostavila […]

Saznaj više

Kim Natura napravila proboj na francusko tržište, sljedeća je Španjolska!

U novu godinu tvrtka Kim Natura ušla je na velika vrata predstavivši se u svom punom sjaju inozemnoj publici. Na 44. sajmu Bisou u francuskoj Nici (www.bisou.com/en) među stotinama proizvoda i među ukupno 200 izlagača, samoborski mirisni suveniri, sapuni, ulja, balzami zauzeli su posebno mjesto. Iako posve novi na francuskom tržištu, tim Kim Nature privukao […]

Saznaj više