Sapun za čišćenje lica? O da, itekako!

Kockica prepuna zdravlja i ljepote

Godinama su kruti sapuni bili na glasu kao “isušivači kože” te su se ljudi masovno okretali tekućim sapunima. No posljednjih godina taj trend je promijenjen. Evo i zašto! 

Dolaskom nove generacije krutih sapuna, ovi kozmetički preparati vratili su se “na scenu” i pobrali zaslužene hvalospjeve.

Zašto ih koristiti?

Sapuni napravljeni od prirodnih sastojaka pokazali su se kao savršena kozmetika za čišćenje lica i tijela. Kim natura sapuni sastavljeni od probranog ljekovitog bilja i prirodnih sastojaka, pomoći će vam da svojoj koži vratite elastičnost, energiju, živost i mladenački sjaj. Zahvaljujući njihovom sastavu vaša koža bit će nahranjena po najvećem vjetru, na niskim temperaturama, nakon sunčanja… Zbog sjajnog učinka, ali i zbog arome kojom oduševljavaju, ovi sapuni brzo su postali obvezni sastojak mnogi kozmetičkih torbica. Zato nimalo nećete pogriješiti ako se odlučite za jedan od Kim Natura, ručno izrađenih sapuna.

 

 

Kako ih koristiti?

Iza njih nema zapravo velike filozofije, ovi sapuni 100 % su prirodni, jako dobro čiste kožu pročišćavajući pore i dajući joj hranjive sastojke. Ako ih koristite samo za lice, navečer i ujutro smočite dlanove, na njih nanesite sapun i istrljajte lice. Isperite ga vodom te potom na očišćeno lice nanesite kremu. Pripazite da sapun, po svojem sastavu, odgovara tipu vaše kože. Primjerice, limun neće pasati suhoj koži, no maslina će je nahraniti i vratiti joj blještavilo.

Ako sapune koristite za tijelo, za vrijeme tuširanja istrljajte tijelo jednim od sapuna. Čistu kožu, nakon sušenja, namažite losionom za tijelo.

Korištenje ovih sapuna prilagođeno je brzom životnom ritmu te ne postoje posebne procedure kojima sapun morate zaštititi ili načini na koje ih morate tretirati. Sapun možete pohraniti u plastičnu posudicu i prije svakog korištenja ga naprosto isprati mlazom mlake vode.

Svaki sapun ima svoje ljekovite vrijednosti i svojstva, a svaki od njih dolazi u različitim pakiranjima – za svakodnevnu uporabu i u poklon-paketu. Više informacija o KIM Natura sapunima potražite u našem web shopu.

Zadnje novosti

Niti na Španjolskom tržištu nismo ostali neprimjećeni…

2019. godina je za Kim Naturu bila godina otvaranja prema svijetu, odnosno širenja na europsko tržište. Nakon sajma BISOU održanog u Nici, na Francuskoj rivieri, uspješno smo ušli sa svojim proizvodima i na španjolsko tržište. Na sajmu INTERGIFT u Madridu, jednom od najposjećenijih sajmova u tom dijelu Europe, Kim Natura je među 1 200 izlagača ostavila […]

Saznaj više

Kim Natura napravila proboj na francusko tržište, sljedeća je Španjolska!

U novu godinu tvrtka Kim Natura ušla je na velika vrata predstavivši se u svom punom sjaju inozemnoj publici. Na 44. sajmu Bisou u francuskoj Nici (www.bisou.com/en) među stotinama proizvoda i među ukupno 200 izlagača, samoborski mirisni suveniri, sapuni, ulja, balzami zauzeli su posebno mjesto. Iako posve novi na francuskom tržištu, tim Kim Nature privukao […]

Saznaj više